Det skal være trygt også at være forældre i Kongelyset

 

Vi ønsker en tæt dialog, med jer forældre. Vi ønsker alle at være nærværende voksne og personalet i Kongelyset vil bestræbe sig på, at nå alle jer forældre i dagligdagen. Hvor end vi gerne vil, så har vi ikke mulighed for at fortælle små anedoter fra hverdagen til jer alle, hver dag. Derfor vil vi gerne opfordre jer til, at læse på Tabulex samt tavlerne ved de enkelte stuer. Her vil i finde ugeplaner og information om, hvad vi arbejder med. Fra efteråret 2016, indfører vi igen forældre kaffe på stuerne. Her er der mulighed for at observere sit barn sammen med de andre børn, samt tale lidt med de andre forældre og personalet. Hvis i, i dagligdagen har brug for at tale med stuens personale så sig det højt. Vi kan ikke altid se om i tumler med noget, eller har brug for en dybere status.

Når man bliver forældre, så får man udover en dejlig unge, også en tvivl. Tvivlen på om guldklumpen nu også har det godt og udvikler sig. Man er måske kommet et par gange og hentet og set, at ens barn sidder alene i sandkassen, " Jøsses har mit barn ingen venner", tænker forældre hjernen straks. Måske græder barnet pludselig ved aflevering eller de fortæller, at de aldrig laver noget. Vi kan ikke se hvad i tænker, så kom og tal med os. I kan være helt sikre på, at vi nok skal komme til jer hvis vi observerer afvigelser af enhver art, hos jeres barn.

I ydertimerne skal i være forberedt på, at møde andre personaler, end lige dem i kender fra barnets stue. Barnet kender alle personaler og i kan være helt sikre på, at er der vigtige beskeder, så er det pågældende personale orienteret. Husk at skrive på Tabulex, hvem der henter. Vi ser gerne at bedsteforældre eller andre der henter, hilser på personalet. Vi observerer selvfølgelig, hvem der henter og kan godt finde på, at spørge "hvem er du" ( Barnets reaktion fortæller os, at det er ok)

Vores fornemmeste opgave er at skabe stimulerende miljøer der er udviklende, for det hele menneske.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com